Vi frigjør dyrebar tid for våre kunder

Progressia Regnskap er spesialisten på regnskapstjenester og tilhørende arbeid for små og mellomstore bedrifter. Hver dag frigjør vi verdifull tid for et stort antall bedrifter på Sørlandet.

Selskapet vårt ble formelt stiftet 1. juni 2009, men er bygget på en kundemassen fra et tidligere selskap. Porteføljen vår strekker seg tilbake til 90-tallet og har gitt oss rikelig med erfaring som vi gjerne deler med nye kunder.

Vi har et bredt spekter av kunder innen mange ulike branser, og har kompetanse på alle deler av regnskapsfaget. Våre kunder er helseforetak, entreprenører, byggmestere, annleggsmaskinførere, reklamefirma, konsulenter, forlag, taxisjåfører og andre transportselskap. De fleste kundene våre har et sted mellom 1 og 10 ansatte, men vi tar også på oss større kunder.

Vi er et autorisert regnskaførerselskap som tar arbeidet vårt og godkjenningen vår på alvor. For å bli sertifisert som regnskapsfører kreves det en sentral godkjenning som løpende skal oppdateres. Vi følger ordningen Finanstilsynet har satt og er punktlige og nøyaktige i vårt arbeid.

Selskapet vårt er også medlem av Norske Autoriserte Regnskapsføreres Forening (NARF). Med dette kan du være trygg på at du får levert tjenester av høyeste kvalitet hos oss.

Ønsker du å vite mer om hvem vi er og hva vi kan tilby er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Våre dyktige medarbeidere

Daglig leder Berit Bjerland, aut. regnskapsfører.

 

Kirsten E. Knudsen, regnskapsmedarbeider